Arman Berra Hakkında?

Arman Berra, uzun bir geçmişe sahip yazarlık denemelerini, okuyucusuyla 2023 yılı itibari ile paylaşma kararı vermiştir. Birçok kısa hikayesi bulunan yazar, ilk kitabı olan Entel Ektüel'i Luna Yayınları'nın katkıları ile yayınlamıştır. Yazarın birçok kitabı bulunmakla birlikte, Entel Ektüel basılı olan ilk kitabıdır.

Hayatın mizah ile katlanılabilir olduğuna inanan yazar, her konuyu dozunda mizah sosu ile harmanlayıp özünde anlatmak istediğini anlatan okuması eğlenceli eserler yazmayı hedeflemektedir. Entel Ektüel kitabını okuyan okurlar bu cümle ile ne demek istendiğini hemen anlayacaklardır.

Entel Ektüel kitabının tanıtım faaliyetlerine ve okurlar ile etkileşime önem veren yazarımız, kalan zamanının büyük çoğunluğunu  e-kitap olarak yayınladığı "Kırmızı Misket" kitabının editörlük çalışmalarına ve "Soğan Doğrayıcısı" romanlarının yazımına ayırmaktadır.

Arman Berra'nın yazmaya verdiği önemi, kendi cümlesi ile ifade etmiştir.

İnsan... Okudukça bilgi, yaşadıkça deneyim, düşündükçe de yeni metotlar geliştirir. Böylelikle doğanın yırtıcılığına rağmen "var" olabilir... Yazar ise, işte ancak o zaman bir miktar "sonsuzluğa" yaklaşabilir...

 

Yorumlar kapalı